Welkom bij de website van Aardbeienkwekerij Hoogsewetering!

In het najaar van 2011 hebben wij Richard en Monique van Dijk gekozen voor de teelt van aardbeien in de kas. We hebben in 2016 besloten te kiezen voor het ras Malling Centenary. De Malling Centenary is een vroeg ras.(eerste oogst van eind maart tot eind juni) Door de plant in de kas te laten staan na de eerste pluk, gaat deze nieuwe trossen aanleggen die dan in de zomer uitgroeien tot aardbeien.Zo krijgen we in de zomer de tweede pluk.Eind juli planten we nieuwe planten die we dan weer vanaf september kunnen plukken.

Malling Centenary, Dit is een ras die uniek is door zijn mooie vruchten en zoete smaak.De Malling Centenary wordt in Engeland veel geteeld en wordt zins 2 jaar ook mondjesmaat in Nederland geteeld. De meesten telers in Nederland kiezen voor Elsanta, door zijn hoge productie. Wij hebben gekozen voor Malling Centenary door zijn heerlijk zoete smaak en zijn mooie vorm.

Verkoop: Het is een unieke kans om de met zorg geteelde aardbeien direct aan de consument te verkopen, dus doen we dat via verkoop vanaf het bedrijf. (zie openingstijden)

We plukken in het seizoen 6 dagen van de week, dus iedere dag verse aardbeien!

Aardbeienkwekerij Hoogsewetering ligt aan de rand van woonwijk Klapwijk. Hoogseweg 5  2642kn Pijnacker 

In het seizoen kunt u de weg naar de kwekerij vinden door de bordjes te volgen die wij dan ophangen in Klapwijk vanaf de Klapwijkseweg. (vanaf rotonde bij ontmoetingskerk en bij rotonde Duikersloot). Als de bordjes weg zijn is de winkel gesloten.

 

WINKEL IS ALLEEN VRIJDAG EN ZATERDAG OPEN

Volg ons nu ook op Facebook

U kunt ons ook altijd mailen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.