Neem een bezoekje aan de aardbeienkwekerij De Hoogsewetering

Aardbeienkwekerij De Hoogsewetering is een prachtige locatie gelegen in het hart van Nederland, waar u kunt genieten van de meest verse en smakelijke aardbeien. Als familiebedrijf met jarenlange ervaring, bieden zij u hoogwaardige producten en een onvergetelijke beleving. Hieronder vindt u meer informatie over wat u kunt verwachten bij Aardbeienkwekerij De Hoogsewetering.

 

Aardbeien telen

We telen de heerlijkste aardbeien. Zo telen we de aardbeiensoort Malling Centenary. Alle aardbeien worden met de grootste zorg en liefde geteeld, zodat u altijd kunt genieten van de beste kwaliteit en smaak. Bezoek de kwekerij en ervaar zelf hoe de aardbeien worden geteeld en verzorgd.

 

Aardbeien kopen

Bekijk het uitgebreide assortiment in ons winkeltje, naast aardbeien verkopen we ook  komkommers, tomaten in allerlei kleuren, paprika geel en rood, puntpaprika, asperges, en kasbloemkool. En ja, deze smaken net zo lekker als onze aardbeien!

 

Aardbeienkwekerij De Hoogsewetering is de perfecte plek voor een leuke, educatieve en smaakvolle uitstap. Of u nu op zoek bent naar verse aardbeien of een unieke beleving, hier vindt u het allemaal. Hopelijk tot snel!

aardbeientaart-recept
Call Now ButtonBel ons!