Aardbeien lekker en gezond

Aardbeien zijn niet alleen heerlijk, maar ook vol met gezonde voordelen. Dit populaire fruit is rijk aan vitaminen en mineralen, zoals vitamine C, foliumzuur, kalium en magnesium. Het is ook een goede bron van antioxidanten. Daarom is het geen verrassing dat steeds meer mensen op zoek zijn naar verse aardbeien om in hun dieet op te nemen.

 

De kwaliteit en smaak van onze aardbei

Als aardbeienkwekerij willen wij de kwaliteit en de gezonde voordelen van onze aardbeien onder de aandacht brengen. Onze aardbeien zijn vers geplukt en vol met smaak. Wij zorgen ervoor dat onze aardbeien in de beste omstandigheden groeien, waardoor ze niet alleen heerlijk zijn, maar ook vol met voedingsstoffen. Wij als aardbeienkwekerij hebben er voor gekozen om het ras Mailing Centenary te telen. Het is een uniek ras aardbeien door zijn zoete smaak en mooie vorm. De aardbeien ras Mailing Centenary wordt veel geteeld in Engeland. De meeste Nederlandse kwekers kiezen voor de Elsanta, dit door de hoge productie. Wij hebben gekozen voor kwaliteit en smaak! Daar zijn wij, Hoogsewetering, ontzettend trots op!

 

Aardbeien eten

Er zijn veel manieren om aardbeien te consumeren. Ze kunnen rauw worden gegeten, toegevoegd worden aan salades, gebruikt worden als topping op ijs of gebakken worden in taarten en pannenkoeken. Onze aardbeien zijn ook perfect om te pureren en te gebruiken als saus of om te verwerken tot jam.

 

Ons winkeltje

Onze aardbeienkwekerij zit gevestigd in Hoogseweg 5 in Pijnacker. Naast de kwekerij hebben we ook een winkel. In deze winkel zijn ook paprika’s, puntpaprika’s, asperges, komkommers, tomaten en kasbloemkolen te koop. Een ding is zeker, alles smaakt net zo lekker als onze aardbeien.

 

Kom langs bij Aardbeienkwekerij Hoogsewetering

Als u op zoek bent naar verse, gezonde en smaakvolle aardbeien, dan zijn de onze de perfecte keuze. Wij nodigen u graag uit om onze aardbeienkwekerij te bezoeken. Wij garanderen u dat u niet teleurgesteld zult zijn. Hopelijk tot snel!

Bel ons!