De Malling Centenary zijn glanzende licht rode aardbeien met stevig vruchtvlees en een ontzettend lekkere zoete smaak.

De vruchtkwaliteit van de Malling Centenary is erg goed en daardoor ontzettend gezond! Ze zijn caloriearm en bevatten veel gezonde voedingsstoffen, vezels en geen vet.

Onze natuurlijke bestrijders zorgen er voor dat de aardbeien écht lekker en gezond blijven!

100 gram aardbeien zit boordevol voedingsstoffen

25 mg

Calcium

150 mg

Kalium

60 Kcal

Energie

89.3 gr

Water

0.03 mg

Vitamine B1

30 mg

Fosfor

0.8 gr

Eiwit

6.5 gr

Koolhydraten

5.4 gr

Suikers

64 mg

Vitamine C

0.05 mg

Vitamine B6

0.9 mg

Ijzer

Fruit

Fruit

Fruit eten helpt je om op gewicht te blijven. De grote hoeveelheid vezels in fruit zorgen voor een goede maagvulling, waardoor je eerder een voldaan gevoel hebt. En omdat dat gevoel lang aanhoudt, zwicht je minder snel voor ongezonde tussendoortjes. Daarnaast kun je door voldoende fruit te eten verstoppingen helpen voorkomen en ook het risico op hart- en vaatziekten en sommige soorten kanker verkleinen.

Superfruit

Superfruit

Met name verse aardbeien, blauwe bessen, frambozen en bramen zitten vol voedingsstoffen en antioxidanten die je lichaam gezond houden en beschermen tegen chronische ziekten. Deze vruchten worden daarom ook vaak “superfruit” genoemd. Uit diverse studies blijkt dat het eten van zachtfruit kan bijdragen aan het voorkomen van allergieën, ontstekingen, zweren, virussen en tumoren. Dus ons heerlijke zachtfruit is niet alleen een lust voor het oog en bijzonder smaakvol…het is ook nog eens behoorlijk gezond!