Lekker & gezond

Onze aardbeien hebben een zoete smaak en zijn ontzettend mooie vruchten. Ze zijn hierdoor lekker, maar zeker ook gezond!

LEKKER

De Malling Centenary zijn glanzende licht rode aardbeien met stevig vruchtvlees en een ontzettend lekkere zoete smaak.

GEZOND

De vruchtkwaliteit van de Malling Centenary is erg goed en daardoor ontzettend gezond! Ze zijn caloriearm en bevatten veel gezonde voedingsstoffen, vezels en geen vet.

NATUURLIJK

Onze natuurlijke bestrijders zorgen er voor dat de aardbeien écht lekker en gezond blijven!

100 gram aardbeien bevat

mg calcium

mg vitamine B1

gram wv suikers

mg kalium

mg fosfor

mg vitamine C

kcal energie

gram eiwit

mg vitabine B6

gram water

gram koolhydraten

mg ijzer

fruit

Fruit eten helpt je om op gewicht te blijven. De grote hoeveelheid vezels in fruit zorgen voor een goede maagvulling, waardoor je eerder een voldaan gevoel hebt. En omdat dat gevoel lang aanhoudt, zwicht je minder snel voor ongezonde tussendoortjes. Daarnaast kun je door voldoende fruit te eten verstoppingen helpen voorkomen en ook het risico op hart- en vaatziekten en sommige soorten kanker verkleinen.

superfruit

Met name verse aardbeien, blauwe bessen, frambozen en bramen zitten vol voedingsstoffen en antioxidanten die je lichaam gezond houden en beschermen tegen chronische ziekten. Deze vruchten worden daarom ook vaak “superfruit” genoemd. Uit diverse studies blijkt dat het eten van zachtfruit kan bijdragen aan het voorkomen van allergieën, ontstekingen, zweren, virussen en tumoren. Dus ons heerlijke zachtfruit is niet alleen een lust voor het oog en bijzonder smaakvol…het is ook nog eens behoorlijk gezond!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
Loading
Bel ons!